Bienala de arhitectură Arhitectura.6

Vă invităm să fiți alături de noi și în acest an în cadrul celei de a treia ediții a bienalei de arhitectură arhitectura.6.

 

Organizată de trei filiale teritoriale ale Ordinului Arhitecților din România (Brașov-Harghita-Covasna, Sibiu-Vâlcea și Mureș),  arhitectura.6 itinerează evenimentele specifice în 8 orașe din cele 6 județe: Târgu Mureș, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Brașov, Gheorgheni, Reghin.

 

Expoziția-concurs a proiectelor de arhitectură ale membrilor celor trei filiale, două proiecții de film de arhitectură, o expoziție de fotografie de arhitectură și un atelier pentru copii sunt evenimentele pe care vi le propunem în acest an.

 

Astfel, expoziția proiectelor arhitectura.6 ajunge vineri la Sibiu și va rămâne expusă până în 15 septembrie pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

 

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 9 septembrie la ora 18:00 pe Bulevardul Nicolae Bălcescu (zona Farmacia24) și va fi urmat de un film de arhitectură propus de UrbanEye Festival – Hey Neighbour! (Komșu Komșu!) la Librăria Habitus.

 

Sâmbătă vom avea un workshop de fotografie de arhitectură susținut de arh. Andrei Mărgulescu, iar seara vă invităm din nou la film de arhitectură propus de UrbanEye Festival – Microtopia la ASTRA Cinema.

 

Duminică dimineața copiii de 6-9 ani sunt așteptați la un atelier de scenografie susținut de asociația De-a arhitectura.

 

Notă: workshopul de fotografie și atelierul de scenografie pentru copii sunt gratuite, iar accesul se face pe bază de înscriere (în limita a 20 de locuri). Înscrierea se face astfel: pentru workshop la arhitectura6@gmail.com, pentru atelierul de scenografie la iulia@de-a-arhitectura.ro.

Arhitectura.6-001

About the Author

SibiuOnline.com
De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!