Inaugurare traseului ”Mocanita – Valea Hartibaciulu”

When

01/11/2014    
10:00 AM - 5:00 PM

Where

Biserica Evanghelica C.A. Sf Andrei
Str. Maior Octavian Niţă, 36 , Sibiu

Event Type

Loading Map....
Salutare, avem o propunere pentru tine,
 
Hai să dăm o Tură în Natură sâmbătă, 01 noiembrie, începând cu ora 10:00, cu punct de plecare Biserica Evanghelică din Gușterița pe noul traseu de cicloturism ”Mocănița – Valea Hârtibaciului”.
mocanita

Traseul cicloturistic ”Mocănița – Valea Hârtibaciului”, care leagă în stil circuit Sibiul de localitățile de la intrarea în Valea Hârtibaciului, ne va da posibilitatea să întâlnim câteva obiective turistice, istorice, culturale sau naturale deosebite printre care linia ferată îngustă a Mocăniţei de pe Valea Hârtibaciului, Biserica Evanghelică din Guşteriţa, Biserica Evanghelică din Caşolţ, Trovanţi din Caşolţ, Biserica Cetate din Daia, Pădurea Guşteriţa.

Traseul străbate locuri deosebite din apropierea Sibiului, traversând păduri de stejar, pășuni și sate istorice, și ne va da posibilitatea să ne bucurăm de un peisaj deosebit tipic Podișului Hârtibaciului. Pe parcursul traseului vom încerca să organizăm vizite la obiectivele turistice întâlnite de-a lungul lui.

Lungimea traseului: 42 km
Diferența de nivel: 620 metri
Detalii traseu: 70% off-road – 30% asfalt

Recomandăm pentru această tură utilizarea bicicletelor tip mountain-bike precum și dotarea bicicletelor conform prevederilor legale. Recomandăm, de asemenea, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști.

Te așteptăm!

Asociaţia Tură îNatură Sibiu


Email:       info@turainnatura.ro
Tel:            0720003332
0753411627

WWW:       www.turainnatura.ro