Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Au început înscrierile pentru Şcoala de Vară de arte plastice de la Răşinari

Au început înscrierile pentru Şcoala de Vară de arte plastice de la Răşinari

Şcoala de vară de arte plastice, aflată la a treia ediţie, va avea disponibile în acest an doar 10 locuri pentru artiştii dornici să îşi îmbunătăţească tehnicile de lucru la desen şi pictură. Astfel că organizatorii au început înscrierile pentru a selecta cei mai pasionaţi artişti. Aceştia pot trimite aplicaţia de înscriere pe site-ul www.aios.ro/rasinari2018

 

Şcoala de vară de arte plastice, organizată de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu şi Primăria Comunei Răşinari, reînvie latura cultural-artistică a Răşinariului, prin invitarea a mai multor artişti profesioniști și debutanţi ce îşi vor exersa abilităţile pe uliţele comunei, surprinzând partea tradiţional rurală şi, bineînţeles, frumuseţile naturii. Astfel, comuna aflată la doar câțiva km. de Sibiu, va deveni un centru artistic important, fiind prezenți aici artiști din toată țara pentru o săptămână în care vor respira desen și pictură. Aceasta va avea loc în perioada 24-30 iunie 2018.

 

Sistemul de selecție al artiștilor participanți se va afce pe bază de portofoliu, de către profesorii și mentorii acestei Școli de Vară, invitatul special al juriului fiind Bogdan Mihai Radu, câștigător al premiului 1 la Oxford International Art Fair 2018.

 

Cei mai buni participanţi vor fi invitaţi să participe la diverse expoziţii din Sibiu şi din ţară

 

Rezultatele Școlii de Vară de arte plastice vor fi expuse publicului larg, cele mai bune lucrări de artă fiind vernisate în două expoziţii publice în Rășinari și Sibiu, ulterior transformate într-un catalog de artă ce va fi distribuit participanților.

Participantul cel mai talentat va avea șansa să organizeze o expoziție personală în cadrul unei Gale ce va avea loc la Primăria Municipiului Sibiu în luna noiembrie iar apoi chiar să expună în ateliere personale şi galerii de artă din Bucureşti şi din ţară. Acesta va fi pregătit timp de două luni de zile de către profesori şi mentori colaboratori ai Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.

 

Şcoala de Vară de arte plastice de la Răşinari este destinată atât artiştilor profesionişti cât şi pasionaţilor de artă. Aceasta va avea loc în perioada 24-30 iunie 2018, înscrierile făcându-se online, la adresa www.aios.ro/rasinari2018

 

SibiuOnline.com

De 19 ani servicii IT de calitate pentru Sibieni!

Related Posts

Read also x