Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

✿ Da Yang și prințesa Da Yin // 8 martie ✿

✿ Da Yang și prințesa Da Yin // 8 martie ✿
✿ Da Yang și prințesa Da Yin // 8 martie ✿

When

08/03/2017    
6:00 PM - 7:00 PM

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

✿ ✿✿✿✿✿✿
De 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, te așteptăm la Teatrul GONG, într-o atmosferă de basm oriental la spectacolul „Da Yang și prințesa Da Yin, iar după, la un atelier introductiv de tango argentinian.
✿✿✿✿✿✿✿

Miercuri, 8 martie, ora 18:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii și Tineret GONG
–––––––––––––-

DA YANG ȘI PRINȚESA DA YIN
după un basm oriental, de Éva Lábadi-Megyes, traducere de Felicia Mitraşca

REGIA: Éva Lábadi-Megyes; SCENOGRAFIA: Attila Bajko; MUZICA ORIGINALĂ: Cari Tibor; în DISTRIBUŢIE: Hansel Andrei, Jenö Major, Páskuy Angela, Prohaska Adrian, Claudia Stühler, Daniel Neagu, Patrik Voicu.

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
durata: 50 min.

**
„Da Yang şi Prinţesa Da Ying” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire şi curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes foloseşte păpuşi inspirate din teatrul tradiţional japonez. Spaţiul de joc al piesei este nuanţat de muzica şi de elementele de decor vii şi funcţionale, fiind totodată un suport conceptual de reprezentare a personajelor – marionete bunraku şi al modului lor de exprimare – un liant în relaţie cu privitorii.
Eroul principal, pus în faţa a numeroase încercări şi primejdii, încearcă să răspundă idealurilor omenirii. Copiii vor descoperi lumea, iar adulţii vor redescoperi sentimentele de dragoste ce înnobilează fiinţa umană. Conceptul regizoral emoţionează şi ne reaminteşte că sufletul nostru este de natură divină.

**
Cei interesați să descopere magia pașilor de tango argentinian sunt invitați de la ora 19:00, în Sala Studio a teatrului, la un atelier introductiv coordonat de Alexandra Cindrea. Tangoul este o muzică atemporală, o cultură vie și efervescentă, dar mai ales un dans social care nu ține cont de vârstă.
Participarea la acest atelier este gratuită pentru toți participanții, în limita a 25 de locuri. Înscrierile la acest atelier se fac online, printr-un mesaj trimis la adresa ticketing@teatrulgong.ro

✿✿✿✿✿✿✿
Preţ bilet spectacol: 7 lei (tarif unic)
DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE BENEFICIAZĂ DE INTRARE GRATUITĂ!
✿✿✿✿✿✿✿

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului Agenţiei de Bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
La mulți ani!
www.teatrulgong.ro

Da Yang și prințesa Da Yin

Read also x