A doua ediție a Cupei Serious Fun la înot


A doua ediție a Cupei Serious Fun la înot
Loading Map....


Data: 20/05/2016
Ora: Toata ziua
Locatia: Bazinul Olimpia


Adauga in Google Calendar


 

Clubul Sportiv Serious Fun organizează în data de 20 mai a doua ediție a Cupei „Serious Fun” la înot pentru copii

 

80 de clase își vor trimite în bazin cei mai buni înotători și peste 2000 de copii îi vor susține din tribune

 

Prima ediție a Cupei la înot Serious Fun a apărut din dorința de a atrage copiii din ce în ce mai mult spre activitățile recreative în afara orelor de curs și în special în mijlocul naturii. Evenimentul s-a bucurat de un real succes, cea de-a doua ediție urmând firesc. „Ne dorim să ajutăm copiii să descopere distracția din sport, predat pe înțelesul lor și cu provocări special concepute pentru ei. Copiii văd distracția și nu oboseala pe care o generează practicarea unui sport”, spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun.

Competiția va avea loc în data de 20 mai, de la ora 8:30, în incinta Bazinului Olimpia. 80 de clase sunt invitate să dea curs acestei competiții, câte 16 din fiecare ciclu, clasa 0, clasa I, a II-a, a III-a și a IV-a. Fiecare clasă își va trimite în concurs cei mai buni 2 înotători, o fată și un băiat, urmând ca restul colegilor să îi susțină din tribună. Concursul este unul de ștafetă mix, pe două lungimi de bazin. „Prin acest concurs dorim să creștem nivelul practicării activităților recreativ-sportive împreună cu clasa, în afara orelor de curs. Ne dorim să unim grupul din interiorul fiecărei clase, punând accent pe personalitatea fiecărui elev și rolului său în grup”, mai spune Andreea Petrescu. Concursul va începe cu picii din clasa 0, de la ora 8:30, la 10 intră în bazin clasa I, la 11:30 clasa a II-a, la 13 clasa a III-a iar de la ora 14:30 vor înota copiii de clasa a IV-a. După ediția de anul trecut, peste 200 de copii au început să ia lecții de înot la Serious Fun. „Adevărata competiție va fi însă în tribune. Acolo vrem să vedem copiii implicați la maxim în susținerea colegilor din bazin. Pot veni cu vuvuzele, cu tobe, cu pancarte, cu tot ceea ce ei cred că le va da mai multă încredere celor doi colegi care se vor lupta pentru trofeu”, mai spune Andreea Petrescu. Valoarea premiilor puse în joc se apropie de 18.000 de lei. Toate premiile sunt gândite pentru întreaga clasă a câștigătorilor și nu doar pentru cei care intră în bazin. Micuții premianți vor merge la munte ca cercetași, vor intra în programul Cireșarii desfășurat la cabana Aria Păltiniș, vor petrece o zi în complexul de vară Arena Platoș Păltiniș, vor face o excursie de o zi pe biciclete sau vor participa la echitație la Pensiunea Ghiocelul.

 

Cine este „Serious Fun”?

Clucul Sportiv Serious Fun și-a început activitatea organizând cursuri de înot în bazinele Hotelului Libra sau Complexului Olimpia. În medie un adult învață în 10 ședințe, indiferent de cât de frică îi este de apă. La final poate înota și pe sub apă, fiind în control indiferent de adâncimea apei. Clubul organizează, de asemenea, tabere de iarnă și de vară, cu diferite activități sportive – iar din vara aceasta vor începe și tabere în limba germană sau în limba engleză. Alături de tabere, prin intermediul clubului copiii pot participa la ture cu bicicleta, cursuri de echitație sau la activități la fermă pe Valea Avrigului.

SeriousFun inot

bazinul olimpia, inot, sibiu