Album de familie la CINE M-A văzut la Habitus


Album de familie la CINE M-A văzut la Habitus
Loading Map....


Data: 07/12/2016
Ora: 8:00 PM - 9:40 PM
Locatia: Librăria Habitus


Adauga in Google Calendar


CINE M-A văzut la Habitus invită cinefilii sibieni la comedie: ALBUM DE FAMILIE, regia Mehmet Can Mertoğlu, marele câștigător la Festivalul Internațional de Film Sarajevo anul acesta, un film care te face să-ți regândești rapid prioritățile în viață, o comedie impresionantă despre istoria falsificată a unui familii. Proiecția va avea loc miercuri, 7 decembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
ALBUM DE FAMILIE, o co-producție Turcia-Franţa-România, prezintă povestea unui cuplu aflat în jurul vârstei de 40 de ani, care se pregătește să falsifice un album de familie al unei așa zise perioade de sarcină, pentru a demonstra legătura biologică dintre ei și bebelușul pe care plănuiesc să-l adopte.
ALBUM DE FAMILIE a fost filmat timp de cinci săptămâni în locație, în orașele Ankara și Kayseri. Protagoniștii poveștii sunt interpretați de doi actori foarte cunoscuți pe plan autohton. Şebnem Bozoklu este una dintre cele mai populare actrițe în Turcia, în timp ce Murat Kılıç apare în “Once Upon a Time in Anatolia”, regizat de Nuri Bilge Ceylan, câștigătorul Marelui Premiu al Juriului la Cannes, în 2011.

Preţ bilet: 13 lei (film + ceai/ espresso).
Rezervări: telefonic la 0269250383 sau prin sms/telefonic la 0733956223.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Librăria Habitus şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu, cu sprijinul Parada Film.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu On Line.

ALBUM DE FAMILIE, cinefil, comedie, distractie, film, libraria habitus, sibiu