Am Fost La Munte Si Mi-a Placut / Sibiu / Troubadour / 27.04


Am Fost La Munte Si Mi-a Placut / Sibiu / Troubadour / 27.04
Loading Map....


Data: 27/04/2018
Ora: 8:00 PM - 11:00 PM
Locatia: Troubadour Club


Adauga in Google Calendar


S-a Rezolvat. #Mvntele revine în turneu!

La doar câteva luni de la lansarea celui de-al doilea material discografic, băieții de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut au decis că e momentul să se întoarcă la treabă și să revină pe scenă cu un nou turneu care cuprinde și mai multe orașe decât cel din luna septembrie.

Așa că pe 27.04 B Ă E Ț I I vă fac program și vă așteaptă în Troubadour Club la o porție de meme în format audio și multe breakdown-uri. Prețul unui bilet este de 20 RON și se poate procura de la intrarea în locație.

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead.
La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

Alături de #Mvnte, vor urca pe scena în calitate de invitați speciali BABY ELVIS și Alpha Q.
———-
Un eveniment ValRock

ALPHA Q, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, BABY ELVIS, sibiu, Troubadour Club, ValRock