Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Apolodor în Deutsch // spectacol în pijamale

Apolodor în Deutsch // spectacol în pijamale
Apolodor în Deutsch // spectacol în pijamale

When

13/01/2017    
6:00 PM - 7:00 PM

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Vineri, 13 ianuarie, ora 18:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
–––––––––––––
eine Vorstellung in deutscher Sprache / spectacol în limba germană cu subtitrare în limba română

APOLODOR în DEUTSCH
nach /după Gellu Naum
deutsche Textfassung / variantă în limba germană de Eszter Tompa

MUSIKALISCHE LEITUNG / DIRECȚIA MUZICALĂ: Ada Milea; KOLLEKTIVE KREATION / CREAȚIE COLECTIVĂ CU: Radu Brănici, Claudia Stühler, Charlie Fălămaș, Jenő Major, Hansel Andrei;

für Kinder ab 3 Jahren / recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
dauer / durată: 45 min.

**
Antrenant și plin de umor, spectacolul „Apolodor în Deutsch” îi invită pe cei mici într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă. „Apolodor e o joacă hazlie și utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu știu foarte bine germană.” Ada Milea, regizor

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

INTRAREA este GRATUITĂ pentru toţi spectactorii care aleg să vină în PIJAMALE!
(ATENŢIE: dacă aţi achiziţionat deja bilete pentru acest spectacol, însă totuşi doriţi să veniţi în pijamale, nu vă faceţi griji, veţi beneficia de intrare gratuită la orice alt spectacol din programul viitor.)

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, conform programului agenţiei de bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Apolodor în Deutsch spectacol în pijamale

Read also x