Arta de a Trai Sanatos


Arta de a Trai Sanatos
Loading Map....


Data: 23/04/2018
Ora: 6:00 PM - 7:00 PM
Locatia: Biblioteca judeteana ASTRA Sibiu - corp B


Adauga in Google Calendar


ARTA DE A TRAI SANATOS
Luni, 12 martie 2018, orele 18.00 – 19.00 in cadrul sectiei Arte, etaj 2, a Bibliotecii Astra, va prezentam cele mai bune modalitati de a ne trai viata intr-un mod sanatos..
Seminarul sustinut de Mirela Lăzărescu, nutritionist la Centrul Copacul Vietii, va face o trecere prin toti factorii ce determina un stil de viata sanatos, fiecare in parte urmand a fi analizat intr-unul din seminariile urmatoare.
Aceste seminarii sunt oferite gratuit prin amabilitatea Bibliotecii Astra, ce ne pune la dispoziție spatiul si a Centrului Copacul Vietii, www.CentrulCopaculVietii.ro
Dorinta noastră comună este de a face cunoscute binefacerile unui stil de viata sanatos si de a discuta despre dezechilibrele ce apar in lipsa lui. Astfel, de-a lungul a 12 seminarii vom atinge aceste puncte sensibile. Si in fiecare seminar vom discuta despre alte dezechilibre ce pot fi restabilite prin dieta, miscare si vointa: Dieta naturala, Principalele grupe Alimentare, Antioxidantii, Mineralele si Vitaminele, Miscarea si Odihna, Stresul, Aerul, Apa, Poluarea, Spiritualitatea, Bolile de nutritie.
Numarul de locuri este limitat la 30 persoane. Intrucat aceste seminarii sunt in parteneriat cu Biblioteca Astra, intrarea se va face pe baza cardului de abonat al Bibliotecii Astra. Pentru cei ce nu au un astfel de card rezervati-va timp sa va faceti unul ( dureaza 10 minute, costa 11 lei si este valabil 2 ani).

biblioteca astra, Centrul Copacul Vietii, Mirela Lăzărescu, sibiu