Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Atelier de design interior

Atelier de design interior
Atelier de design interior

When

05/05/2015    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Librăria Humanitas Constantin Noica
Nicolae Bălcescu, 16, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

Ce?
Atelier de design interior – cum să-ți identifici stilul preferat pentru casa ta

În cadrul acestui atelier ai să înveți cum să identifici stilul care ți se potrivește acasă. De ce e important acest lucru? Pentru că este esențial să-ți identifici visul, adică să știi ce-ți place.

Pașii următori ar fi planul, făcut pe baza visului și apoi implementarea lui acasă. Hai să identificăm dincolo de stiluri, visurile tale.

Cum facem asta? Păi o să decupăm imagini preferate de tine din reviste și o să le lipim pe un panou de carton. Dar nu oricum, ci doar cele care se potrivesc între ele. Eu am să te ajut cu interpretarea și am să-ți spun de ce le-ai ales și cum ai putea recrea decorurile la care visezi acasă la tine.

Cu cine?
Cu Adela Pârvu – Sunt blogger pasionat de amenajări de casă și grădină, dar munca mea se bazează pe 15 de ani de experiență ca jurnalist specializat în domeniul designului interior și al peisagisticii. Îmi place să observ, să cercetez și să găsesc răspunsuri la dilemele legate de casele noastre, dar mai ales îmi place să-i provoc pe români să aibă curajul să-și facă locuința așa cum doresc și visează cu banii de care dispun. O viață avem? Colorată să fie!
http://adelaparvu.com/

Cu ce?
Fiecare va pleca de la atelier cu propriul lui panou pe care va avea imaginile casei la care visează, așa că dacă ai poze preferate e bine să le aduci. Evident, tipărite pe hârtie.

Când?
marți, 5 mai la 18:30 fix, ne place să fim punctuali

Unde?
Librăria Humanitas Constantin Noica – Str. N. Bălcescu

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
sibiu.incubator107.com/workshops/1242

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație minimă de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Read also x