Atelierul de meşteRILIT // stagiunea 2016/2017


Atelierul de meşteRILIT // stagiunea 2016/2017
Loading Map....


Data: 03/09/2016
Ora: 10:00 AM - 1:30 PM
Locatia: Teatrul Gong Sibiu


Adauga in Google Calendar


Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 10:00 și ora 12:00
—————————————–

ATELIERUL DE…meșteRILIT
– atelier de creație: Reciclare (re)creativă cu IepuRILĂ –

Coordonator: Aurelia Călinescu

ateliere recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
De vă este dor de un atelier la Teatrul Gong, vă invităm să deschidem împreună noul sezon de ateliere de meşteRILIT, sâmbătă, în 3 septembrie, alături de simpaticul iepuraș Rilă şi AuRILĂ.
Reciclăm creativ diverse ambalaje, precum pet-uri sau flacoane şi descoperim noi metode de a ne crea jucării şi instrumente de artă teatrală, într-un mod haios şi voios.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție, specifice artei teatrale.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Atelierul de meşteRILIT

atelier, sibiu, teatrul gong