Atitudinea în vânzări

Atitudinea în vânzări

When

01/03/2016    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

MiniHub
Bdul. V. Milea nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Înscrie-te la atelier! Investește în tine!

Ce?
Știm cu toții să vindem un obiect vechi pe care nu îl mai folosim. Dar ce facem când avem de-a face cu clienți noi și produse din ce în ce mai bune și mai performante?

Ne întrebăm cum să abordam fiecare client în parte și cum să procedăm pentru a avea succes și în acest fel ne pregătim „armele” pentru întâlnirea cu clientul.

În primul rând, e bine să avem atitudinea potrivită. Da, ATITUDINEA, cea mai importantă armă a unui vânzător! V-ați întrebat cât de mult contează să ai atitudinea potrivită atunci când abordezi un client nou?

Se spune că nu ai a doua șansa să faci prima impresie. De aceea vă invităm să dezbatem << Atitudinea în vânzări>> pe înțelesul tuturor într-o abordare aproape completă pentru cei interesați să înceapă o carieră în vânzări sau să aprofundeze și să își dezvolte bagajul de cunoștințe în domeniul vânzărilor.

Cu cine?
Cu un meșter și prieten vechi al incubatorului, Răzvan Bucureasa, care ne va aduce experiența lui de 16 ani în domeniul vânzărilor și ne va vorbi și demonstra importanța atitudinii în vânzări și cum aceasta poate face diferența între succes și insucces.

Cu ce?
Cu „mărțișoare” secrete din culisele vânzărilor, jocuri, studii de caz și demonstrații, care să atragă succesul unei vânzări.

Când?
De Marțișor adică marți, 1 martie 19:00 – 20 :30

Unde?
MiniHUB – Bdul V. Milea nr. 1

Cum?
Înscrie-te aici:
https://docs.google.com/forms/d/1JLwNviHxynp3nO8PeLh9LKOl2jLI3gLZm4c9J_FsLiU/viewform