BASS FUNK | DJ MIKEONE (CJ)


BASS FUNK | DJ MIKEONE (CJ)
Loading Map....


Data: 31/01/2014 - 01/02/2014
Ora: 10:00 PM - 3:00 AM
Locatia: Kulturcafe Sigi


Adauga in Google Calendar


Vineri 31 ianuarie, Kulturcafe Sigi va invita la un eveniment cu totul special.

Line-up:

► DJ Mikeone (Cluj / Funk Music)
#THE FUNK BROTHERS

Blejan Horia, sub numele lui de scena Dj Mikeone este un pasionat inrait si cunoscator de muzica inca din tineretile sale.

Originar din Brasov, Dj Mikeone activeaza in prezent in Cluj Napoca, unde a facut
eforturi sa cucereasca scena muzicala, avand Dj-Set’uri in cluburi precum MembersClub, BoilerClub, Flying Circus, Xen, LeGeneral, ShtoCollegeBar, LaGazette, SunriseCafe, Bonjour (Sb), DreamersPub (Sb), Subsol (Bv), CasaTiff, ClujArena si ElectricCastleFestival, Atelier (Bv).

Fiind o prezenta placuta, Dj Mikeone a colaborat cu nume importante din industria muzicala:
Suie Paparude, RFDJ, LeMinion, Jasper, Dj Dubwizard, Poliglot, NDJ, Dj Dex, NotSoCommonDJ, Basement Freaks, K-lu etc…

Dj Mikeone se considera un Dj foarte funky cu potential imens, care promite sa impresioneze prin varietatea si actualitatea pieselor sale show dupa show, gig dupa gig.
Set-urile sale constau in muzica concentrata pe stilul Ghettofunk cu influente de tip Moombah, Glitch, FunkyBreaks, ElectroSwing, ReggaeDub etc.
Pe langa activitatea ca Dj, a demonstrat skill si ca Mc, realizand o legatura stransa cu publicul sau.

In prezent, Dj Mikeone colaboreaza cu RFDJ, efectuand Dj-set’uri de tip Back2Back live sub numele de “The Funk Brothers”.

► Leemited (Sibiu / Liquid Drum and Bass)
#BASS SOCIETY #BASS TURBAT

Cosmin T. aka Leemited este unul din puținii tineri producători români de Dubstep ce a reușit să-și construiască un sound unic în România. La scurt timp după ce și-a început cariera artistică mixând în cluburi mici din orașul său natal, Sibiu, Cosmin și-a dat seama că vrea să facă mai mult decât să promoveze muzica altora. Astfel din anul 2009 se apucă de producție, învățând singur mai mai multe softuri de muzică. Din 2010 își dedică întreaga atenție curentului Dubstep iar de atunci și până în prezent îi rămâne fidel, experimentând pe latura sa mai deep cu producții ce se numără printre primele piese Trap din România.

Intrare : LIBERA

Be there,it will be MASSIVE !

BASS FUNK, DJ MIKEONE, kulturcafe sigi, sibiu