Bodark & WildChild | Troubadour Club


Bodark & WildChild | Troubadour Club
Loading Map....


Data: 20/04/2018
Ora: 9:00 PM - 11:30 PM
Locatia: Troubadour Club


Adauga in Google Calendar


Vineri, 20 Aprilie 2018, de la ora 21.oo vă așteptăm la un CONCERT LIVE cu elemente de rock clasic cu sintetizatoare, viori, violoncel și chiar pasaje de hip-hop.
Bodark vine în Troubadour Club || Preț bilet 20 lei || Rezervări: 0771 246 575
Biletele se pot achiziționa de pe kompostor.ro
__________________________
Bodark a luat ființă în anul 2010, inițial ca o joacă la sala de repetiții. O joacă fără un nume și fără pretenții, dar care datorită seriozității și constanței repetițiilor a devenit, cu timpul, un proiect din ce în ce mai serios.
Alegerea stilului muzical nu a fost o bătaie de cap. Experiența și muzica ascultată de fiecare dintre membrii trupei s-au mixat de-a lungul timpului, dând naștere unui stil eclectric, original și actual. La fel ca fructul Bodark-ului, după care s-a ales și numele trupei.
Sound-ul Bodark îmbină foarte bine elemente de rock clasic cu sintetizatoare, viori, violoncel sau chiar pasaje de hip-hop.
__________________________
Alaturi de Bodark pe scena vor urca sibienii de la Wildchild Band , o formatie stoner-rock ce este pe cale sa isi lanseze primul album. Formatia WildChild a fost finalista Global Battle of The Bands in anul 2015 . Tinerii muzicieni au urcat pe scene din mai multe colturi ale tarii promovand o muzica 100% originala reprezentata de un repertoriu propriu .
Formula :
Stefana Popa – Vocal, Guitar
Diaconu Dragos – Drums
Baciu Nicu – Bass
Roland Silaghi- Guitar
Bodark, sibiu, Wild Child Band