Bogdan Ota si Nordic Sonata Orchestra

Bogdan Ota si Nordic Sonata Orchestra

When

10/04/2014    
7:00 PM - 9:00 PM

Where

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu
Str. Emil Cioran, nr. 1A, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Spectacolul UNITED, o poveste magică despre frumusețe, spirit și emoție

 UNITED, un spectacol total de sunet, lumini și efecte speciale semnat Bogdan Ota va avea loc pe 10 aprilie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Peste 40 de artiști, muzică, balet și proiecții video se întâlnesc într-un spectacol fabulos despre conexiunea spirituală dintre oameni și depășirea iluziei separării.

Artele se reunesc pe aceeași scenă într-un spectacol tulburător, ce-și propune să recreeze legătura sufletească profundă dintre oameni prin frumusețe și emoție, dincolo de orice bariere fizice, mentale, etnice, religioase sau geografice.

Fanii sibieni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album, pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord.

Biletele se găsesc la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, tel. rezervări: 0748.250.115, 0743.189.028. Prețul biletelor: Cat. I 65 ron, cat. a II-a 45 ron.

2014-04-bogdan-ota