Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Bondoc la CINE M-A văzut la Habitus

Bondoc la CINE M-A văzut la Habitus
Bondoc la CINE M-A văzut la Habitus

When

28/09/2016    
8:00 PM - 10:00 PM

Where

Librăria Habitus
false, false, false

Event Type

Loading Map....

Miercuri, 28 septembrie, cinefilii sibieni sunt invitați la CINE M-A văzut la Habitus să urmărească un documentar de excepție, recent lansat în cinematografele din țară: BONDOC, povestea lui Dan Bondoc a cărui pasiune de o viață este șahul, o tragi-comedie cu personaje memorabile. Proiecţia va avea loc de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Dan Bondoc, maestru la șah în vârstă de 78 de ani, trăiește singur în București. Unicul său vis este să câștige campionatul organizat în memoria prietenului său decedat, marele jucător de șah Victor Ciocâltea. De-a lungul următoarelor zile, Bondoc este prins între bătăliile de pe tabla de șah, duse împotriva unor oponenți mult mai tineri, teama că nu mai are rost pe lume și sentimentul că mulții săi ani îl transformă într-un jucător ineficace.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: 0733956223 | 0269 250 383.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Librăria Habitus şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu, cu sprijinul De Film.

bondoc-la-cine-m-a-vazut-la-habitus

Read also x