Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Branding: cele 4 tipuri de imagine

Branding: cele 4 tipuri de imagine
Branding: cele 4 tipuri de imagine

When

30/11/2019    
10:00 AM - 11:30 AM

Where

Kitchen Tailors
Str. Ocnei nr. 12, sibiu, sibiu

Event Type

Loading Map....
Ce?
Branding: Cele 4 tipuri de imagine ale fiecaruia dintre noi
Vei afla ce inseamna imaginea, de cate tipuri este si la ce te ajuta sa ai un brand personal, fie ca esti antreprenor, freelancer, angajat sau in cautarea unui loc de munca.

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/p1mPs7jup9gz42dV9

Cu cine?
Dana Lupșa este mama a doi copii, soție, lector doctor în management și antreprenor prin definiție. A format peste 3500 de studenți și oameni de afaceri și a lansat 13 afaceri pornite de la zero.

Lucrează cu femei pentru că simte că le înțelege provocările: „Se spune despre mine că sunt «campioana motivării», că le inspir și le dau curaj să strălucească și fac asta cu succes în Asociația Happy Moms pe care o conduc de peste 5 ani”. Cel mai mult îmi place să le ajut să își „croiască” propriul brand, fie că sunt la început de drum sau au deja vechime.”

Asociația Happy Moms și proiectele educaționale pe care le derulează prin intermediul acesteia au fost cele care i-au adus premiul Global Woman Award 2019 la categoria Inspirational.

www.brandalchemist.ro
www.happymoms.ro

Cu ce?
Entuziasmul si voia buna, pofta de invatare si zambetul! Neaparat!

Când?
30 noiembrie, 10:00-11:30

Unde?
Kitchen Tailors

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/p1mPs7jup9gz42dV9
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului.Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Când?
27 noiembrie, 18:30-20:00

Happy Moms a luat naștere în urmă cu 5 ani cu misiunea de a deveni o comunitate de suport pentru femei antreprenoare din pasiune. Când a început seria de întâlniri lunare „Mămici de poveste” era foarte departe gândul că ele se vor transforma și vor duce la crearea unui adevărat club de networking, Business MoM Club, sau că vor urma târguri, festivaluri și conferințe cu speakeri precum Andreea Marin, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Rona Hartner și multe alte persoane publice care au ales să susțină proiectele asociației.
ONG-ul născut la Brașov susține proiecte de educație financiară pentru copii, tineri și femei.
Datorită succesului proiectelor desfășurate, a venit cererea de extindere în alte orașe. Primul a fost Sibiul, apoi Făgărașul, Clujul, iar de anul acesta Bucureștiul și Alba Iulia se alătură orașelor în care Happy Moms activează.
Aceste proiecte sunt:
– Școala antreprenorială pentru femei – una dintre primele inițiative ale Danei Lupșa după înființarea Happy Moms, care se adresează femeilor care vor să își urmeze pasiunea și au o idee de afacere.
– Business Kid – educație financiară pentru copii prin teatru, jocuri, ateliere și o carte de educație financiară pentru întreaga familie, Aventurile lui Mimi;
– Business Teen – vizează înțelegerea profundă de către tineri a avantajelor și dezavantajelor rolurilor de antreprenor și de angajat;
– Incubatorul de Talente – Tabără de Educație non-formală – aceste tabere sunt dedicate copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură și care provin din familii defavorizate.
Brand alchemist s-a născut din dorința de a facilita aplicarea de către firmele mici și de către profesiile liberale a principiilor aplicate de marile companii în construcția de brand. Pană acum au beneficiat de consultanță 1 la 1 și workshop-uri peste 100 de femei, printre care și fotografi, artiști, profesori, iar cartea BeBranded s-a vandut în peste 250 exemplare în doar 1 lună de la lansare.

…………………………………………………………………………………………..
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou – ne relaxăm, învățăm lucruri noi, creștem, socializăm și cunoaștem oameni!

Vrei să susții un atelier? Completează formularul: https://forms.gle/R9MezwmzmwSK3MUC7

Read also x