Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Bucataria smart. Eficientizare și amenajare smart

Bucataria smart. Eficientizare și amenajare smart
Bucataria smart. Eficientizare și amenajare smart

When

26/11/2019    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

Kitchen Tailors
Str. Ocnei nr. 12, sibiu, sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Bucataria smart. Eficientizare și amenajare smart pentru spațiu, instalații, organizare, flux și ergonomie.

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/aR9vxaZCzPoyg1YU8

Bucataria este inima casei. Acolo petrecem cel mai mult timp alaturi de cei dragi, in diminetile grabite dar si in serile lungi de iarna. Acolo pregatim cina, acolo fierbem gemurile, acolo dezbatem lumea si viata. Acolo iubim. Acolo ne iubim familia.

⭐Bucataria este cea mai complexa zona din toata casa.
⭐Mobilarea si amenajarea acesteia pot sa iti sporeasca confortul inzecit sau te pot transforma foarte usor in client fidel al livrarilor la domiciliu.

Multi oameni isi amenajeaza bucataria singuri. Se fac erori de organizare, se pierde timp pretios si bugetul alocat devine prea mic, fara ca acestia sa aiba vreo vina. De ce? Pentru ca este firesc sa nu stim cum se amenajeaza o bucatarie functionala, sa nu avem notiuni despre flux si ergonomie in mobilarea acesteia.

⭐ Vino la atelier si descopera solutia pentru varianta optima de mobilare, pe considerente atat estetice cat si functionale, dar mai ales bugetare.

⭐ Daca esti curios de ce trebuie sa tinem cont in mobilarea bucatariei, cum poti evita situatiile neplacute legate de instalatiile electrice si sanitare, cum poti imparti spatiul cat mai efficient, deci cum sa ai o bucatarie smart, ne vedem în 26 noiembrie!

Cu cine?
Cu Kitchen Tailors și Tora Miklossy – Head Tailor care aduce SMART ideas in bucataria ta!

Când?
26 noiembrie

Unde?
Îți mai spunem unde? Clar, ne vedem la Kitchen Tailors
Str. Ocnei nr. 12 (reper, urci panta pentru a ajunge sub Podul Minciunilor, vezi poza in postarile evenimentului)

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/aR9vxaZCzPoyg1YU8
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului. Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

…………………………………………………………………………………………..
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou – ne relaxăm, învățăm lucruri noi, creștem, socializăm și cunoaștem oameni!

Vrei să susții un atelier? Completează formularul: https://forms.gle/R9MezwmzmwSK3MUC7

Read also x