Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Calator in lume – NEPAL cu Jenna Davis

Calator in lume – NEPAL cu Jenna Davis
Calator in lume - NEPAL cu Jenna Davis

When

17/05/2015    
6:00 PM - 8:00 PM

Where

Cafe Wien
Piaţa Huet nr.4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Jenna Davis vine la Sibiu si ne povesteste despre Nepal

„Calator in lume” aduce in aceasta luna un nou invitat special, o bloggerita de travel care a vizitat nu mai putin de 30 de tari in ultimii doi ani iar cea de care s-a indragostit cu adevarat este Nepalul. Dezvaluind detalii putin cunoscute despre aceasta fermecatoare si indepartata tara, Jenna spera sa primeasca de la ascultatorii ei sibieni, cateva idei de ajutorare a celor aflati in suferinta dupa cutremurul care s-a abatut de curand asupra acestei tari, provocand uriase pagube umane si materiale.

 

Pe blogul ei www.giveforgranted.com, Jenna Davis scrie ca se afla intr-un tur prin Estul Europei pentru a documenta pentru www.theripplemovement.com impactul turismului asupra comunitatilor locale din diverse tari, concentrandu-se mai cu seama asupra tarilor din Europa de Est si a Tarilor Baltice. Jenna a raspuns invitatiei lansata de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si va vizita in cursul acestui sfarsit de saptamana si orasul Sibiu, in cadrul proiectului #MySibiu, in vederea promovarii acestuia din punct de vedere turistic.

 

Povesti despre frumusetile Nepalului

 

Intalnirile „Calator in lume” au inceput in anul 2013 cadrul proiectului cultural „Cuvintele Sibiului” al Asociatiei pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu.

 

Intalnirea la care Jenna Davis va povesti despre frumusetile Nepalului va fi cea cu numarul 23 din cadrul proiectului si va avea loc duminica, 17 mai 2015, de la ora 18:00, la Cafe Wien (Sibiu, Pta. Huet nr. 4). Intrarea este gratuita dar locurile sunt limitate asa ca recomandam celor interesati sa isi faca din timp rezervare la telefon 0269.223.223.

 

Cu o pasiune deosebita pentru aventura, calatorie si dreptate sociala, tanara canadiana Jenna se declara fericita ca a reusit sa isi construiasca o viata de turist nomad cum este cea pe care o duce in prezent si incearca, si cu ajutorul evenimentului de la Sibiu, sa aduca un ajutor real sinistratilor din Nepal.

 

Detalii despre www.MySibiu.eu

 

Canadianca va ajunge la Sibiu in cadrul proiectului #MySibiu ce in 2014 avut-o invitata si pe Christine Gilbert, bloggerita de travel ce in 2014 a fost desemnata de National ca fiind „Traveler of The Year” si care a fost atat de indragostita de orasul Sibiu incat si-a prelungit sederea aici cu inca o luna. Si-a inchiriat un apartament unde a inceput sa scrie o carte de calatorii pe care a publicat-o la sfarsitul anului trecut. In perioada in care a locuit la Sibiu, Christine a mai vizitat si alte orase din Romania.

2015-05-AIOS-Nepal_afis

Read also x