Campus Stellae. Recital de chitara


Campus Stellae. Recital de chitara
Loading Map....


Data: 21/07/2016
Ora: 6:00 PM - 7:00 PM
Locatia: Biserica Evanghelica Fortificata Cisnadie


Adauga in Google Calendar


Va invitam la cea de-a 14 editie a festivalului de muzica contemporana ICon Arts si la celebrarea a 10 ani de cand acesta se desfasoara in zona multiculturala a Sibiului.

Primul concert are loc pe 21 iulie, de la ora 18.00, in Biserica Evanghelica Fortificata Cisnadie

Concertul intitulat Campus Stellae (in memoriam Valentin Barfark si Toru Takemistsu) va fi un recital de chitara in interpretarea lui Costin Soare.

—-
Nascut in Romania in 1978, Costin Soare s-a impus in lumea muzicii clasice din Romania in dubla ipostaza de interpret si pedagog al chitarei si lautei.

Unul dintre cei mai activi muzicieni ai generatiei sale, a sustinut recitaluri si concerte in tara (Ateneul Roman, Sala Radio, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Sighisoara, Constanta, Busteni etc.) si in strainatate (Germania, Franta, Ungaria, Marea Britanie, Japonia). Repertoriul sau cuprinde lucrari din varii epoci stilistice, de la muzica compozitorilor din Renastere si Baroc pana la lucrari de muzica moderna si contemporana, muzica sud-americana s.a.

Este de asemenea, presedintele Asociatiei Culturale Kitharalogos, initiator si director artistic al Festivalului International “Serile de chitara”, ajuns in 2015 la cea de-a cincea editie, aniversara.

Mai multe despre Costin Soare puteti citi aici:
http://bit.ly/1mo77l2

—-
Festivalul de muzica contemporana ICon Arts, ce se desfasoara in perioada 21 – 31 iulie in Sibiu si imprejurimi, va aduce in fata publicului interpreti consacrati din SUA, Germania, Irlanda dar si tineri artisti aspiranti, care acum isi fac debutul.

Nascut din dorinta de le oferi o prima scena cursantilor de la Academia ICon Arts, Festivalul a evoluat, aducand muzica contemporana mai aproape de publicul sibian.


Programul poate fi consultat pe http://www.iconarts.ro/festivalul-icon-arts


13717479_629412703902762_1002511592221937896_o

Campus Stellae, cisnadie, Costin Soare, ICon Arts