Cheltuieli comune

Cheltuieli comune

When

30/01/2014    
7:00 PM - 9:00 PM

Where

Astra Film Cinema
Piaţa Mică nr. 11, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Cinemateca Astra Film vă invită joi, 30 ianuarie 2014, ora 19, la un film răsplătit cu Premiul Astra Film pentru cel mai bun documentar, competiţia România, în cadrul AFF 2012.

Cheltuieli comune (Common Ground), regia Anne Schiltz si Charlotte Gregoire, este un film care reuşeşte să redea frumuseţea şi adevărul conţinute în momentele fără glorie ale vieţii de la bloc.

Filmul reconstituie viaţa locuitorilor dintr-un bloc de apartamente din Bucureşti, un martor autentic al consecinţelor sociale şi economice suferite de societatea românească aflată în tranziţie. În această invitaţie de a „pofti înăuntru”, publicul descoperă personaje cu poveştile şi vieţile lor de zi cu zi: facturi de plătit, ţevi de reparat, un administrator mafiot, vecini băgăreţi, reţele de solidaritate care se dezvoltă.

Proiecţia are loc la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 min. înaintea începerii proiecţiei. Informaţii la tel. 0751.166.516. Cinemateca ASTRA FILM este organizată de Astra Film, CNM ASTRA şi Consiliul Judeţean Sibiu.

A fost iniţiată în 2007 şi a făcut parte din programul „Sibiu Capitală Culturală Europeană” cu titlul „365 de ferestre spre lume”, fiind singurul proiect cultural cu desfăşurare zilnică pe parcursul întregului an. De atunci, mii de pasionaţi ai filmului documentar au avut şansa de a se întâlni cu producţii valoroase din întreaga lume la Cinemateca ASTRA FILM.

2014-01-astrafilm-CheltuieliComune

Sursa:  astrafilm.ro