Christmas Food Carousel


Christmas Food Carousel
Loading Map....


Data: 01/12/2017 - 10/12/2017
Ora: Toata ziua
Locatia: Piata Mica Sibiu


Adauga in Google Calendar


Cel mai vizitat târg de Crăciun din țară va fi anul acesta și mai atractiv, deoarece Târgul de Crăciun din Sibiu în parteneriat cu Street FOOD Festival ne invită la masă între 1-10 decembrie. După ce în primăvară delicatesele, muzica bună și atmosfera relaxantă au adus în Piața Albert Huet experiența unui festival culinar complet la care au participat peste 50 de mii de vizitatori, Sibiul se pregătește de un nou eveniment delicios de Crăciun sub numele de
Christmas Food Carousel.

Crăciunul este de departe cea mai populară sărbătoare, care aduce bucurie în orice colț al globului, indiferent de tradițiile sau forma în care se sărbătorește. Sibiul, ca oraș multicultural, susține diversitatea și e locul potrivit pentru a oferi celor care îl vizitează o aventură culinară internațională. O vizită printre cele 14 truck-uri de #streetfood va fi ca o călătorie în jurul lumii, pofticioșii putând încerca burgeri gătiți în stil american, cârnați nemțești autentici,
frigărui sau dulciuri italienești, produse vegetariene sau cu carne după rețete asiatice și multe alte bunătăți.

Evenimentul e unul potrivit în perspectiva proiectului din 2019, Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.

Cimbru, Gourmet, Home Garden sunt câțiva dintre vendorii care revin la Sibiu, lor adăugându-li-se Taste of Asia, Meat Busters, Arepas Columbianas și alții, fiecare cu rețetele și ingredientele lor specifice.

“E magic ceea ce se întâmplă iarna la Sibiu, venim cu plăcere de fiecare dată. În plus, în iunie după un festival frumos realizat aici, am promis că ne întoarcem. Uite că acum ne-am făcut o surpriză plăcută și revenim tocmai cu ocazia Târgului de Crăciun, la care suntem foarte bucuroși să contribuim cu ce avem noi mai bun. Vă așteptăm cu preparate extraordinare și cu o atmosferă de poveste.” Neli Borza, Project Manager.

Muzica bună nu va lipsi nici ea astfel că, în perioada festivalului, pe scena din Piața Mică vor urca trupe românești precum Otherside, JazzyBIT dar și trupe internaționale precum Mike Parker’s Trio Theory din SUA.

Programul concertelor este disponibil pe pagina de Facebook Christmas Food Carousel, evenimentul are loc între 1-10 decembrie, în Piața Mică din Sibiu, între orele 12 și 22.

Accesul la eveniment este gratuit.

Eveniment realizat de Asociația Events for Tourism în parteneriat cu Agenția Why Not și
Focus Events. Acțiune cofinanțată de consiliul local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Persoana de contact:
Bogdan Brylynski
0040 745 320 343