Concert de sunete sacre


Concert de sunete sacre
Loading Map....


Data: 24/01/2015
Ora: 6:00 PM - 8:00 PM
Locatia: Hirsch GYM


Adauga in Google Calendar


Concert cu Boluri tibetane si Gong

Gongul este unul dintre cele mai vechi instrumente terapeutice ale omului, și este utilizat în yoga, meditatie de sunet, și terapia vibrationala din trecutul indepartat pana in prezent.

Gongul este un instrument ideal pentru reducerea stresului, stimularea sistemului endocrin și ca un facilitator pentru a dizolva blocajele emotionale.
Caracteristicile sonore, vibrationale si mistice ale Gongului energizeaza si in acelasi timp linistesc mintea si corpul intr-un mod unic.

Instrumentele, bolurile tibetane si Gongul, faciliteaza o schimbare în natura ființei și, posibil, restabilesc o stare intrinseca a echilibrului interior.

Gazda serii: Simona Cornea – owner salon Arta Masajului”, terapeut de diverse tipuri de masaj si terapii complementare si maestru de Gong si boluri tibetane

Invitata speciala este Ioana-Maria Iliut, crescuta si educata in spiritul muzicii, ne va incanta cu vocea in timpul concertului.

Programul serii:
– meditatie prin respiratie
– concert de sunete cu gong si voce
– povesti calde la un ceai relaxant

Costul serii: 40 lei
Sentimentul de dupa seara: nepretuit

Locatia: Soseaua Alba Iulia, nr. 6, sala de sport GYM Hirsch

Participantii sunt rugati sa aduca o paturica/ izopren/ sac de dormit pe care vor sta intinsi la sol in timpul concertului.

Numarul de locuri este limitat, de aceea va rog sa va anuntati prezenta prin sms la nr de tel. 0726.82.66.98.

Va astept cu drag!

2015-01-sunete-sacre2

Boluri tibetane, Hirsch GYM, Ioana-Maria Iliut, sibiu, Simona Cornea, sunete sacre