Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Concertul de Anul Nou de la Sibiu

When

01/01/2017    
6:00 PM - 8:00 PM

Where

Sala Thalia
str. Cetatii. Nr. 3-5, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Cel mai aşteptat eveniment muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu – prilejuişte întâlnirea publicului cu una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului: Christiana Uikiza, care va cânta alături de Sibiu Big Band şi Rareş Popsa (chitară). Secvenţe muzicale din repertoriul internaţional vor face din acest eveniment unul deosebit, continuând tradiţia din anii precedenţi. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017. Biletele pentru au fost puse în vânzare în reţeaua eventim (Librăriile Humanitas, magazinele Orange, Germanos, Vodafone) şi online, pe eventim.ro.  Preţul unui bilet este de 50 şi 75 lei în funcţie de locul din sală.

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 8 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Sursa: http://www.profilcultural.ro/

concertul-de-anul-nou-de-la-sibiu-2016