Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Notice: Funcția WP_Object_Cache::get a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția WP_Object_Cache::set a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Concertul de Anul Nou de la Sibiu

When

31/12/2016    
6:00 PM - 8:00 PM

Where

Sala Thalia
str. Cetatii. Nr. 3-5, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Cel mai aşteptat eveniment muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu – prilejuişte întâlnirea publicului cu una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului: Christiana Uikiza, care va cânta alături de Sibiu Big Band şi Rareş Popsa (chitară). Secvenţe muzicale din repertoriul internaţional vor face din acest eveniment unul deosebit, continuând tradiţia din anii precedenţi. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017. Biletele pentru au fost puse în vânzare în reţeaua eventim (Librăriile Humanitas, magazinele Orange, Germanos, Vodafone) şi online, pe eventim.ro.  Preţul unui bilet este de 50 şi 75 lei în funcţie de locul din sală.

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 8 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Sursa: http://www.profilcultural.ro/

concertul-de-anul-nou-de-la-sibiu-2016

Read also x