Conferință extraordinară- Puterea cuvântului


 Conferință extraordinară- Puterea cuvântului
Loading Map....


Data: 26/04/2015
Ora: 2:00 PM - 5:00 PM
Locatia: Librăria Habitus


Adauga in Google Calendar


Festivalul “25 de ore de teatru non-stop” are onoarea și bucuria de a găzdui o întâlnire cu două dintre cele mai puternice și influente personalități ale Sibiului, și nu numai.

Constantin Chiriac nu este doar actor, profesor și manager. Este inventatorul Festivalului Internațional de teatru de la Sibiu, al treilea festival ca mărime din Europa după Edinburgh și Avignon. Prin acest festival, Constantin Chiriac reușit să schimbe configurația orașului. E cunoscut faptul că domnia sa este unul dintre cei mai mari cunoscători și recitatori de poezie din spațiul autohton.

Părintele Constantin Necula este profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă Andrei Șaguna și unul dintre cei mai indrăgiți conferențiari fiindrecunoscut pentru forța discursului său. Ca autor al cărții „Provocările străzii – mic catehism vorbit” își manifestă interesul pentru manifestările din spațiul public și grija pentru „omul de maidan”, fiind mereu prezent pe teren, între tinerii generației sale și a noastre, în scoli și licee, între alcoolici ori teribiliști postmoderniști.

Actorul și teologul – într-o conferință cu și despre puterea ontologică și primordială a Cuvântului. Un eveniment de neratat.

Invitați speciali: Constantin Chiriac și Părintele Constantin Necula.

Intrare liberă.

Mai multe detali despre festival puteți afla accesând: www.respirateatru.ro

RESPIRĂ.TEATRU.

putereacuv

25 de ore de teatru non-stop, Conferință extraordinară- Puterea cuvântului, evenimente, respira teatru, sibiu