Conferinta „Mostenirea Spirituala a Romaniei” – SIBIU

Conferinta "Mostenirea Spirituala a Romaniei" - SIBIU

When

21/03/2014    
5:00 PM - 7:00 PM

Where

Shopping City Sibiu
Selimbar, DN 1, Km 306,, Selimbar, Sibiu

Event Type

Loading Map....

ARE LOC VINERI 21 MARTIE ORA 18.00 – SIBIU – La Shopping City Sibiu – Sala de Cinema pentru cei mici.

Centrul ORDO Romania in parteneriat cu Alexandria Librarii va invita la doua ore de autocunoastere si dezbateri, cu tema „Mostenirea Spirituala a Romaniei”.

La eveniment se vor prezenta si cartile “Codul lui Oreste”, “Demonii puterii in democratie”, “La sfarsit va fi inceputul” si “Cararea Universului” iar cei doi autori vor oferi autografe.

Oreste Teodorescu si Doru Bem vor aborda in aceasta conferinta, tezaurul spiritual lasat in urma de stramosii nostrii, prin viu grai si traditie.
Templele de initiere pentru preoti si preotese de la Fetele Albe ,Blidari, Sarmizegetusa si altele, au lasat istorii extraordinare si mituri pe masura..
Stramosii acestui popor posedau o cunoastere deosebita asupra stiintelor initiatice, cunoastere ce a fost transmisa in toate colturile tarii sub diferite forme si practici. Romanul a primit deopotriva cunoasterea shamanica si cea sacerdotala deopotriva. Lucru destul de rar intalnit in alte parti ale lumii.
Guri de rai, munti sacrii, simboluri magice scrijelite in pesteri, scrieri stravechi si multe altele definesc aceasta tara ca fiind literalmente o ” Dumbrava Minunata!”. O dumbrava ce s-a transformat in timp intr-o gradina a Maicii Domnului. O tara a minunilor, a oamenilor sfinti, a bucuriei si compasiunii!

Ne acopera o istorie frumoasa, pasnica si curata alaturi de magi, mosi, solomonari, preotese, preoti, calugari,pustnici, zavorati, mucenici si sfinti. Putem recunoaste asadar aceasta mostenire catre sacerdotiu a romanului si o chemare catre lumea spiritului, catre Dumnezeu.

Va invitam sa redescoperim impreuna Romania, taramul de basm, indiferent de varsta!

Oreste Teodorescu si Doru Bem

Intrare 30 ron

2014-03-oreste