Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Copiii descoperă zona polară, la Creative Buzz

Copiii descoperă zona polară, la Creative Buzz

Notice: Funcția WP_Object_Cache::get a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția WP_Object_Cache::set a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Copiii descoperă zona polară, la Creative Buzz

When

16/12/2016 - 18/12/2016    
Toata ziua

Where

Forumul German Sibiu
Piata Mare, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Invităm copiii în lumea zăpezii, a gheții și a animalelor polare, să descoperim împreună fascinanta zona polară prin activități interactive și interesante!

Ne pozăm urși polari, ne jucăm în iglu, simțim “zăpada” în cutii senzoriale, colorăm, pictăm, desenăm.

La ceas de seară vorbim despre aurora boreală, vizionăm un scurt film despre acest fenomen extraordinar iar apoi creăm propria aurora, printr-un experiment inedit.

Program:
Vineri, 16 decembrie: 17-20
Sâmbătă, 17 decembrie: 10-13, 17-20
Duminica, 18 decembrie: 10-13
*Activitatea privind aurora boreală are loc vineri și sâmbăta de la ora 19.

Copiii vor fi liberi să își aleagă activitățile la care doresc să participe, asociația încurajând jocul liber. Nu ținem cont de vârstă iar copiii pot petrece cât timp doresc în lumea polară.

Accesul se face pe baza unei donații minime recomandate de 15 lei/copil, în beneficiul asociației Joaca de-a ecologia, care promovează educare copiilor în spirit ecologic.
Fondurile colectate vor fi direcționate pentru realizarea de cărți pentru copii, pe teme ecologice.

copiii-descopera-zona-polara-la-creative-buzz

Read also x