Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Craft Fest Sibiu

Craft Fest Sibiu
Craft Fest Sibiu

When

09/09/2017 - 10/09/2017    
Toata ziua

Where

Strada Cetății
Strada Cetății, sibiu

Event Type

Loading Map....

Festivalul „Sibiu Craft Fest” își propune să promoveze mărcile de bere artizanală din Sibiu și din țară și să devină o platformă prin care berea cu caracter, să ajungă mai ușor la public, una din principalele probleme ale acestui sector de activitate fiind lipsa unor canale de distribuție.

Vizitatorii vor putea degusta zeci de sortimente de bere direct de la producători, dar și câteva tipuri de cidru.

Berea a fost dintotdeauna un liant social, astfel că, profitând de decorul verde al parcului Cetății și având drept fundal frumoasele ziduri de pe strada Cetății, festivalul este ocazia perfectă pentru o petrecere în aer liber, cu lampioane, baloane, jocuri și muzică, la care este invitată întreaga comunitate. Iar cum berea complimentează aproape orice produs culinar, vizitatorii vor putea degusta felurite delicatese locale, unele gătite pe loc la grătar, dar și gustări cu brânzeturi, tarte de sezon și alte produse, care să valorifice arta gastronomică din zona Sibiului. Din fundal nu pot lipsi concertele live. Pentru cei mici festivalul propune diverse activități recreative, de la ateliere de creație, la pictură pe față și jocuri. Vizitatorii vor fi provocați să participe la diferite concursuri și activități sportive, adecvate spațiului.

Cea mai importantă componentă este cea educativă. Proiectul își propune să educe publicul consumator privind caracteristicile unei beri bune, în ce condiții trebuie consumată, cu ce tip de mâncare trebuie asociată și care sunt beneficiile acestui produs. De la materiale informative care vor fi distribuite publicului până la specialiști în domeniu care vor sta la dispoziția vizitatorilor evenimentului, toate vor fi prezentate într-un cadru cât mai relaxant și pe înțelesul tuturor.

Eveniment organizat de Asociația Grey Projects și ACS Eco Sport Team cu sprijinul Esenza Caffe.

Craft Fest Sibiu

Read also x