Cum să dobândești putere în negocieri


Cum să dobândești putere în negocieri
Loading Map....


Data: 19/09/2017
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Restaurant La Pasaj


Adauga in Google Calendar


Ce?
Puterea este o stare de percepție: dacă tu crezi că ai putere, atunci o ai. Dacă tu crezi că nu ai putere, atunci nu o ai. Dacă celălalt te percepe ca având putere față de el, atunci ai putere chiar dacă tu crezi că nu o ai.
Indiferent care este părerea ta despre putere, aceasta influențează mult atitudinea pe care o vei avea în negocieri, modul în care te raportezi la cealaltă pare, tehnicile de negociere pe care le vei utiliza.
În atelierul de negociere ”cum să dobândești putere în negocieri” vom afla împreună:
– Cum să intri într-o negociere bine pregătit;
– Cum să îți consolidezi propria putere în negocieri;
– Cum să contracarezi puterea celeilalte părți.

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, trainer în negociere & autor.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 15 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a dezvoltat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărților ”101 tehnici de negociere”, „Negocierea și întocmirea contractelor„, ”Cum să negociezi bine orice și cu oricine” precum și a lucrării practice ”Planul de negociere – model și ghid complet.”
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
19 septembrie

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj, înscrie-te şi vino la atelier!
https://goo.gl/forms/PaAUa07vi7nITRfd2

Cum să dobândești putere în negocieri

incubator107, Ioana Andrievici, sibiu