Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Cybersecurity in România

Cybersecurity in România
Cybersecurity in România

When

13/09/2016 - 16/09/2016    
Toata ziua

Where

- LOCATII MULTIPLE Sibiu -
Eveniment care se desfasoara in mai multe locatii, Sibiu

Event Type

Loading Map....

SWISS WEBACADEMY, organizator oficial al congresului „Cybersecurity in România”, are plăcerea să vă invite să participați la un eveniment deosebit, singurul congres din Europa Centrală și Meridională sprijinit si coorganizat de către Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (ITU), care l-a și distins în anul 2015 cu titlul de „Good Practices Example”. Aflat la ediția a 4-a, acesta este singurul eveniment non-tehnic și non-marketing major din România în domeniul securității IT&C fiind adresat atât experților național cât și celor europeni și orientat către cooperarea internațională și regională, parteneriatul real public-privat și modelele de succes identificate la nivel global.

Congresul, organizat in colaborare cu ITU, sub egida Ambasadei Elveției în România, în partenariat cu ANCOM, IGPR, SRI (Cyberint), CERT-RO, dar si cu Ministerul Economiei si Securității al Cantonului Geneva, Centrul de Telecomunicații Speciale (Rep. Moldova), Global Security Center al Poștei Italiane. In rândul partenerilor se număra si asociațiile profesionale, precum CLUSIS (Asociatia Elvețiană pentru Securitatea Informatiilor), ANSSI și ANIS, sau
companii globale, regionale și locale cum ar fi Check Point, Avnet, Bitdefender, Clico, Q-East Software, SecureWorks, SonicWall, Trend Micro, Unicredit, Biss, CertSign, Belkasoft, Tryamm sau Intel/Mc Affee, participarea largă fiind cea mai bună dovadă a calității evenimentului.

Ca și la edițiile anterioare, Cybersecurity in Romania abordează tematici de actualitate, pornind de la evoluțiile internaționale în domeniul securității și amenințarilor cibernetice, cadrul de reglementare și standardele specifice, soluții, instrumente și tehnologii novatoare, toate prezentările fiind susținute de cei mai avizați specialiști români și străini.

De asemenea, pentru participanţi, organizatorii propun 5 sesiuni de training de câte două zile (13-14 septembrie), unice în România, predate și atestate de specialiști din elita europeană a domeniului, cursuri predate în străinătate contra unor taxe de 2-3000 euro şi oferite doar în contextul Congresului Cybersecurity in Romania la preţuri de până la 10 ori mai mici. Pe lângă partea teoretică, aceste cursuri includ o componentă aplicativă semnificativă, utilizându-se cele mai avansate programe, aplicații și metode! Mai mult, toate aceste cursuri au fost gândite în contextul de reglementare european, care include recomandări şi obligaţii în domeniul securităţii cibernetice pentru toate categoriile de organizaţii.

Cursul OSINT (Open Source Intelligence), prezentat de traineri atestați, se va desfășura cu participarea invitatului special Raoul Chiesa, unul dintre primii hackeri italieni, care ulterior a trecut în legalitate şi a fondat Security Brokers International. Dacă tradiţionala căutare Google vă oferă acces la 5-10% din informaţiile disponibile, prin utilizarea cunoştinţelor şi instrumentelor specifice OSINT, 100% legale, veti găsi până la 80% din informaţia relevantă disponibilă în Internet, putând astfel să vă cunoasteţi mai bine clienţii potenţiali, partenerii de afaceri sau competiţia. Aşadar, cursul este valoros pentru oamenii de afaceri, specialiştii în recrutarea de personal, avocaţilor, jurnaliştilor, oamenilor politici, specialiştilor în comunicare şi marketing, analiştilor etc.

Jamil Ouazzani specialist recunoscut international în Competitive Intelligence propune cursul Competing in a Global World, adresat persoanelor de decizie care doresc să-şi modeleze strategia pentru a beneficia de oportunităţi în lumea hiper-conectată. Cursul abundă în exemple şi propune variante de lucru direct aplicabile, cu rezultate concrete şi imediate.

Luca Tenzi este Security Integration Officer la ITU şi vicepreşedinte al CLUSIS Elveţia, şi pe baza experienţei de peste 20 de ani în companii din Fortune 100 şi 500 susţine un curs despre Integrarea securităţii fizice şi logice, propunând un model de acţiune concret pentru creşterea nivelului de securitate organizational prin gestionarea unificată a graniţei dintre lumea reală şi cea virtuală.

Cursul Learn to be safe! susţinut de echipa Raul Chiesa, Laurent Chrzanovski şi Doris Altenkamp analizează modul în care interacţionăm cu tehnologia, de la aplicaţii la social media şi IoT, punctând într-un mod structurat riscurile la care ne expunem şi metodele prin care ne putem proteja.

Pentru participanții non-tehnici, organizatorii au pregătit (premieră în România) o zi gratuită de curs de sensibilizare și formare cu privire la riscurile IT, susținut de către un grup internațional compus din cei mai buni analiști independenți (14 septembrie). Vocabularul specific și noțiunile astfel asimilate vor permite participanților să interacționeze eficient cu speakerii veniți la „Cybersecurity in România”.

Cei interesaţi de aceste subiecte de actualitate şi care doresc să beneficieze de condiţiile speciale oferite de organizatorii congresului Cybersecurity in Romania pot regăsi toate detaliile, pe site-ul oficial :

https://cybersecurity-romania.ro/

Logo-Cyber-4th-edition1- (1)

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545