Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Damen Vals

Damen Vals
Damen Vals

When

13/12/2014    
7:00 PM - 7:50 PM

Where

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu
Str. Emil Cioran, nr. 1A, Sibiu

Event Type

Loading Map....

D.R. Popescu

la Sala Studio din saptele Casei de Cultură a Sindicatelor

 

un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu

DURATA APROXIMATIVĂ: 0H 50MIN / PREŢ BILET: 10 LEI; REDUS 5 LEI;

 

Spectacolul prezintă povestea unei femei ce işi sacrifică viaţa şi fericirea pentru persoanele cele mai dragi ale sale, mama şi sora, ambele suferind de boli incurabile. Aducerile aminte şi regretele sunt stările ce-i guvernează viaţa solitară. Climaxul este atins de amintirea tânărului pe care l-a iubit – numit de ea Frumosul Philip şi de la care aştepta o simplă invitaţie la vals – ce o face să radieze, dar doar pentru un scurt moment, realitatea neîndurătoare întunecându-i din nou gândurile. O reprezentaţie emoţionantă, derulată în mai puţin de o oră, susţinută de o actriţă ce are capacitatea de a se plia pe stările contradictorii în care singurătatea aruncă orice fiinţă raţională.

sursa: tnrs.ro

2014-05-tnrs-damen-vals

 

 

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545