DE UNDE VINE DUREREA

DE UNDE VINE DUREREA

When

25/03/2016    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

Biblioteca judeteana ASTRA Sibiu - corp A
Str. G. Baritiu, nr. 5-7, Sibiu

Event Type

Loading Map....

de John Cariani

 

REGIA: Veronica și Cătălin Pătru, Ana Mujat; TRADUCEREA: Cristian Juncu; SCENOGRAFIA: Alin Gavrilă, Alexandru Mocanu; COREGRAFIE/MIȘCARE SCENICĂ: Adriana Bârză; VIDEO: Radu Nechit, Szore Ioszef; ASISTENȚI PROIECT: Maria Popovici, Teodor Lazăr, Raluca Mitea; ÎN DISTRIBUȚIE: Ioana Cosma, Valeriu Iarca, Raluca Ivan, Oana Marin, Alexandra Mihalcea, Andreea Moșoiu, Fabiola Petri, Ștefan Tunsoiu, Iustinian Turcu, Claudiu Urse;

durata aproximativă: 1h 30min

Dintr-o combinație de dragoste, umor, fantezie, suferință și onestitate, rezultă „De unde vine durerea?”, o piesă formată din zece scene. Fiecare scenă prezintă o poveste mistică, ce nu are nevoie de efecte speciale pentru a-și dovedi frumusețea.
„De unde vine durerea?” este o lecție de viață, care îndeamnă spectatorul la meditație și, de asemenea, îl incurajează să facă o schimbare. Oameni sinceri, care vorbesc din inimă, tristețe mascată in fraze amuzante, reîntoarcerea la dragoste sau căutarea drumului bun, toate acestea pornind de la un mix de sentimente profund contrastante, ce au ca rezultat o renaștere atât a spectatorului, cat și a a actorului.
Alături de personajele interpretate de studenții Departamentului de Artă Teatrală din Sibiu, vom călători într-o lume în care oamenii sunt purtători de suflete curate, în care valoarea cuvintelor este reală și micile plăceri ale vieții sunt într-adevăr motive de a zîmbi, iar noi, împreună cu ei, vom reuși să redevenim sinceri cu noi înșine și cu cei din jur.
Maria Popovici

teatru tnrs DeUundeVineDurerea

sursa: tnrs.ro