Descopera zborul cu parapanta intr-o singura zi

Descopera zborul cu parapanta intr-o singura zi

When

06/05/2017 - 07/05/2017    
9:00 AM - 6:00 PM

Where

Event Type

Loading Map....

Stagiul de o zi, in care practic incepeti sa intrati in lumea parapantismului, se doreste a fi o zi in care sa va faceti o parere despre cum se invata zborul cu parapanta, cu o investitie financiara minima.

In prezenta si sub supravegherea instructorului, veti intra in contact cu parapanta, prin notiunile teoretice si practice, necesare manevrarii parapantei la sol, la decolare, in zbor si la aterizare.

In functie de capacitatiile fiecaruia de asimilare, spre sfaritul zilei este posibil sa traiti experienta de a zbura cu parapanta, de pe dealul scoala, singuri. Aceste zboruri sunt posibile numai in momentul in care, de comun acord, atat elevul cat si instructorul considera ca elevul este pregatit.

Scopul acestui stagiu este de a raspunde intrebarilor pe care persoanele interesate le pot avea vis-a-vis de ce abilitati, cunostinte, efort si timp, implica parcurgerea urmatoarelor doua stagii, astfel incat, la finalizarea celor trei stagii, sa deveniti piloti independenti de parapanta si sa puteti savura din plin satisfactiile si implinirile pe care acest sport cu siguranta le poate oferi.

Perioada de desfasurare pentru acest eveniment este luna MAI cu precadere in week end
Zile disponibile : 6-7 Mai
Pretul pentru o astfel de zi echivalentul stagiului I din cursul nostru este de 150 Ron.
Pentru ca avem locurile limitate, la 10 persoane /zi, percepem un avans din pretul stagiului de 50 Ron.
Pentru rezervarea si inscrierea la eveniment.
Rezervarea locurilor se fac la adresa : florian@cloudbase.ro sau 0730707827

 

Descopera zborul cu parapanta intr-o singura zi