Despre Suflet, Chakre, Sine, Reiki


Despre Suflet, Chakre, Sine, Reiki
Loading Map....


Data: 23/01/2018
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Hug the Mug


Adauga in Google Calendar


Ce?
Ce nu stim ca nu stim despre Suflet, Chakre, Sine, Reiki!

Iti propunem o discutie despre partea nevazuta, energetica a omului atat de importanta si atat de putin inteleasa. O sa vorbim de ce atrageti anumiti oameni in viata voastra, de ce rezonati doar cu anumite persoane, care este principiul pentru care intram in anumite relatii.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/6ZzYMZHMuTJV5LjI2

Dincolo de corpul fizic avem si un corp energetic, format din campuri, suflet, sine. Orice boala, gand negativ, intra in campul energetic si abia apoi in campul fizic.

Vom invata despre sistemul energetic de sapte chakre si pentru fiecare ce culoare, ce rol asigura in organism, cu ce organe se coreleaza. De asemenea metode simple si practice despre cum se curata, cum se protejeaza.

Cu Cine?
Daniel Creanga – Terapeut si practicant reiki, theta healing, karuna, shambala (sisteme initiatice de vindecare holistica) cu o experienta de 4 ani in domeniu.
De asemenea fondator si secretar in cadrul Asociatiei Reiki Sibiu.
„Dincolo de orice altceva in viata asta scopul principal este cresterea sufletului, iar asta se face prin cunoastere, constientizare si intelegere in primul rand a ta.”

Cu ce?
Cu curiozitate si deschidere spre cunoasterea acestei laturi din viata ta.

Când?
23 ianuarie, 18:30-20:00

Unde?
Hug the Mug

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/6ZzYMZHMuTJV5LjI2
Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

Chakre, Despre Suflet, Hug the Mug, Reiki, sibiu, Sibiuonline.com, Sine, sistem energetic