Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Die kleinen Detektive // spectacol în vacanţă

Die kleinen Detektive // spectacol în vacanţă
Die kleinen Detektive // spectacol în vacanţă

When

02/11/2016    
10:00 AM - 11:00 AM

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Petrece vacanţa de toamnă la Teatrul GONG! Avem spectacol în limba germană, pentru toţi copiii care se bucură în perioada 29 octombrie – 6 noiembrie, de vacanţă!

Miercuri, 2 noiembrie, ora 10:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
–––––––––––––––-
spectacol în limba germană

DIE KLEINEN DETEKTIVE
după Karl Heinz Wegener, traducere de Lilly Krauss-Kalmár

REGIA: Lilly Krauss-Kalmár
SCENOGRAFIA: Maria Bodor
MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş
în DISTRIBUŢIE: Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler, Lilly Krauss-Kalmár (voce)

+3 | 45 min.

**
„Die kleinen Detektive” (ro.: „Micii detectivi”) este un spectacol adresat, celor mici şi celor mari deopotrivă, dornici de a se aventura în peripeţiile lui Kasper şi Fritz.
Personajul central al piesei şi cel mai complex ca trăire este Fritz, care este influenţat negativ de citirea unor romane neadecvate vârstei lui, cumpărate de la un vânzător ambulant. Pe parcurs ce Fritz citeşte aceste cărţi, el devine un băieţel nemulţumit, morocănos şi nu-şi mai face lecţiile, visând la o „viaţă liberă”. Astfel, Fritz, alături de prietenul său Kasper, devin doi detectivi, care cu ajutorul imaginaţiei, al curajului şi voinţei, reuşesc să rezolve cazul banditului, acesta din urmă primindu-şi pedeapsa binemeritată.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, înainte de începerea spectacolului, miercuri, 2 noiembrie 2016.
Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

die-kleinen-detektive

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545