Explorează-ți inconștientul


Explorează-ți inconștientul
Loading Map....


Data: 30/06/2015
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Librăria Humanitas Constantin Noica


Adauga in Google Calendar


www.sibiu.incubator107.com

Ce?
Vom încerca să descoperim ceea ce nu putem descoperi singuri la propria persoană. Ne vom intoarce către noi înșine și vom afla ce este inconstientul, vom vedea care sunt mecanismele de apărare inconstiente si de ce avem nevoie de ele. Apoi, la final vom face o incursiune în inconștient prin intermediul unei imagerii dirijate.

Cu cine?
Adrian Beu, un om în căutarea adevărului, nu cel absolut, ci cel al fiecărei persoane individuale. Un om , un psiholog care crede în dezvoltare personală și în relații armonioase între oameni.

Adrian Beu – psiholog școlar, psihoterapeut și trainer cu experiență în lucrul cu copiii prin activități în cabinetul școlar și participarea la numeroase proiecte europene privind drepturile copilului. Este Secretar în Asociația „Positive life” și cofondator al Programului Școlar Internațional „Live Positive Life”. De asemenea, construiește și facilitează seminarii de dezvoltare personală.

Cu ce?
Cu multă deschidere, dorință de auto-cunoaștere, dar și foarte mult curaj de a accepta ce poate ai ascuns atâta timp de tine.

Când?
Marți, 30 iunie 2015 la Librăria Humanitas Constantin Noica, orele 18:30-20:00
Nu întârzia, începem la fix 18:30, așa că te așteptăm cu 5 minute mai devreme pentru a te face comod!

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o minimă donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Adrian Beu, humanitas, incubator107 Sibiu, sibiu