Expoziție: WHO’S WHO


Expoziție: WHO'S WHO
Loading Map....


Data: 02/09/2017 - 17/09/2017
Ora: Toata ziua
Locatia: Primaria Sibiu


Adauga in Google Calendar


Grupul Brukenthal von Studio s-a format în toamna anului 2016, cu scopul de a retrezi interesul publicului pentru artă și de a dinamiza scena artelor contemporane vizuale din Sibiu. Membrii săi sunt, în principal, restauratori, conservatori și muzeografi la Muzeul Național Brukenthal. Sunt, totodată, pictori, fotografi și curatori pasionați, care împărtășesc o perspectivă clasică asupra artei. Își doresc să ducă mai departe viziunea și moștenirea baronului Samuel von Brukenthal, fondatorul celui mai vechi muzeu din țară, care a susținut și promovat mereu artiști contemporani lui.

„WHO’S WHO” este o expoziție de pictură și fotografie care își propune să prezinte publicului artiștii grupului Brukenthal von Studio, alături de o selecție de lucrări reprezentative pentru creația lor.

Expoziția face parte din proiectul „SIBIU | 2.10”, desfășurat de Asociația Brukenthal von Studio și inclus în Agenda Culturală a Municipiului Sibiu pe anul 2017. Acţiunea este cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Artiști: Adrian Luca, Ilie Mitrea, Ioan Muntean, Andrei Popa, Cătălin Precup, Robert Strebeli
Curator: Laura Coltofean
Locul de desfășurare: Sala Mare de Expoziții, Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu
Durata: 2-17 septembrie 2017
Vernisaj: miercuri, 6 septembrie, ora 18:00
Organizator: Asociația Brukenthal von Studio
Finanțator: Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu
Partener: Muzeul Național Brukenthal

WHO'S WHO

Adrian Luca, Andrei Popa, Asociația Brukenthal von Studio, Cătălin Precup, Ilie Mitrea, Ioan Muntean, Robert Strebeli, sibiu