Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu – ediția 8


Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu - ediția 8
Loading Map....


Data: 26/08/2016 - 28/08/2016
Ora: Toata ziua
Locatia: Piața Mică, Sibiu


Adauga in Google Calendar


Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria verii în cele mai variate culori, prin intermediul creațiilor lor.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 8, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 40 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 26-28 August 2016, zilnic între 09.00-21.00

Povestea handmade este completată de Jucăriada Copiilor, care se va desfășura tot în Piața Mică, unde vom amenaja un loc de joacă și activități permanente pentru copii.

****************************************************************

REGULAMENT EXPOZANȚI

1. În cadrul festivalului vor participa 40 de expozanți din toată țara

2. Expozanții sunt responsabili de formele legale necesare participării la acest eveniment, precum și de toate documentele necesare a fi arătate în cazul unui control din partea autorităților statului

3. Înscrierea se face exclusiv pe email (atelierulmagic@gmail.com), până la data de 1 August 2016, anunțul celor selectați se va face până la 5 August 2016

4. Taxa de participare pentru cele 3 zile este de 280 de lei pentru expozantii care au mai participat până acum la cel puțin o ediție a festivalului, 300 lei pentru expozanții noi și 350 lei pentru expozanții care vor comercializa orice produse de tip alimentar, indiferent la a câta participare sunt ( va include un voucher de 3 cafele din partea organizatorilor/ expozant).

5. Suprafața ocupată de fiecare expozant este de 3 x 3 metri, această suprafață va fi delimitată de organizatori, urmând ca expozanții să își folosească mobilierul propriu DOAR în această suprafață. Fiecare expozant va primit 1 sau 2 scaune, in funcție de câte au nevoie. Orice alte accesorii le sunt utile expozanților vor fi nevoiți să le aducă fiecare. Expozanții vor folosi pavilioane sau umbrele doar de culoare ALBĂ SAU CREM ( conform solicitărilor Primăriei Municipiului Sibiu).
Noaptea se asigură pază de către organizatori, toate standurile si marfa rămânând amplasate in Piata.

6. Locurile se vor aloca prin tragere la sorți de către organizator, ținându-se cont a nu se amplasa 2 expozanți cu același gen de produse unul langă celălalt.

7. Expozanții admiși vor plăti 150 lei avans din taxa de participare dupa momentul selecției.

8. Expozanții selectați care renunță la participare în perioada 5-25 august nu vor primi înapoi avansul plătit.

9. Expozanții vor amenaja standurile în dimineața zile de 26 august, în intervalul 8.30-10.00

10. Standurile se strâng în seara zile de 28 august, nu mai devreme de 19.00

**************************************************************

Date contact:
Anda Suciu- coordonator proiect
E-mail: atelierulmagic@gmail.com
Telefon: 0745 04 7070
Facebook: CreativeBuzz
Web: www.magichandstudio.ro

Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu - ediția 8

creative buzz, handmade, Magic Hands Studio, piata mica, sibiu