Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu – ediția 9


Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu - ediția 9
Loading Map....


Data: 21/10/2016 - 23/10/2016
Ora: Toata ziua
Locatia: Forumul German Sibiu


Adauga in Google Calendar


Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria toamnei în cele mai variate culori, prin intermediul creațiilor lor.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 9, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 40 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 21-23 Octombrie 2016, zilnic între 10.00-20.00

Povestea handmade este completată de Jucăriada Copiilor, care se va desfășura tot la Forumul German, unde vom amenaja un loc de joacă și activități permanente pentru copii.

festival-handmade-creative-buzz-la-sibiu-editia-9

creative buzz, handmade, sibiu