Festivalul Internațional de Muzică pentru Copii și Adolescenți HermannstadtFest


Festivalul Internațional de Muzică pentru Copii și Adolescenți HermannstadtFest
Loading Map....


Data: 08/07/2016 - 10/07/2016
Ora: Toata ziua
Locatia: - LOCATII MULTIPLE Sibiu -


Adauga in Google Calendar


Festivalul Internațional de Muzică pentru Copii și Adolescenți HermannstadtFest, ajuns la cea de a patra ediție, se va desfășura în perioada 8-10 iulie2016, la Sibiu.

Evenimentul este organizat de Asociația „Domy Music Star” Sibiu, Asociația „David Petrovich pentru Copii” Bucuresti și Palatul Copiilor Sibiu.

Organizatorii sprijină și încurajează participarea la festival a copiilor talentati cu dizabilități și din centre de plasament.

Festivalul de o înaltă ținută artistică, reuneste mici artiști din țară și străinătate – soliști de muzică ușoară, populară și muzică clasică.
Sectiunea Remember va fi dedicata maestrului Marcel Dragomir, iar ce de Portret de artist compozitorului Mihai Alexandru.

Proiectul este cofinantat de Consiliul Local si Primaria Sibiu.Evenimentul este sustinut financiar de Consiliul Judetean Sibiu.Festivalul este sustinut si promovat de Radio Romania Regional.

Evenimentul va fi transmis online de IVB Media

http://livestream.com/Romania-Live-Events/hermannstadtFest

Detalii: http://festivalul-hermannstadtfest.blogspot.ro/p/regulament.html

2016-HermannstadtFest

David Petrovich pentru Copii, Domy Music Star, HermannstadtFest, Marcel Dragomir, Mihai Alexandru, muzica, Palatul Copiilor Sibiu, sibiu