Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

FOC și TRADIȚIE – spectacol CRISPUS – the art of fire & COBZALITY de Ziua Universală a Iei

FOC și TRADIȚIE – spectacol CRISPUS – the art of fire & COBZALITY de Ziua Universală a Iei
FOC și TRADIȚIE - spectacol CRISPUS - the art of fire & COBZALITY de Ziua Universală a Iei
Loading Map....

Sâmbătă, 20 iunie, Muzeul ASTRA este deschis, pentru voi, până la miezul nopții. Ziua Universală a Iei ne aduce mai aproape de tradiție, de ritual. Focurile de Sânziene se aprind în lumea magică a basmului, în ceruri și pe pământ, într-o sărbătoare a iubirii ce marchează începutul verii.
„Pornind de la basmele romanesti, trupele Crispus si Cobzality construiesc un univers in care fiintele fantastice coexista. Zmeii, balaurii, Fetii Frumosi impreuna cu Ilene Cosanzene se intalnesc intr-un dans initiatic, care rupe bariera dintre cele doua lumi: cea a basmului si cea a realitatii de zi cu zi. Este dansul focului in care fiecare isi arata puterile fabuloase. Trecerea se face cu ajutorul muzicii, melodii stravechi, preluate din traditia ancestrala romaneasca, reinterpretate intr-o maniera moderna. Trupele Crispus si Cobzality creeaza impreuna acest spectacol de dans cu foc si muzica live. Ambele sunt inspirate de ritualurile romanesti stravechi, pe care le dezvolta in forme artistice moderne.”

Efectele speciale vor fi asigurate de Pyro Events Team.

Unde? – in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, la Scena de pe lac
Cand? – Sambata, 20 iunie, incepand cu orele 22.00

2015-06-crispus

Read also x