Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

FOCUS Varșovia

FOCUS Varșovia
FOCUS Varșovia

When

05/10/2015    
7:00 PM - 8:45 PM

Where

Teatrul Mic din Sibiu
str. Berariei, nr. 1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Teatrul mic din Sibiu își deschide porțile cu proiectul FOCUS Varșovia!

Începând cu luna octombrie, ziua de luni nu va mai fi pe lista zilelor negre. Nu va mai exista nici o zi a săptămânii în care să nu ne putem bucura de un act artistic, deoarece s-a dat startul proiectului FOCUS Varșovia. De ce FOCUS Varșovia? Deoarece spectatorii și-au manifestat această dorință, prin numărul mare de rezervări pentru acest spectacol. Astfel, toată luna octombrie, în fiecare primă zi a săptămânii începând cu ora 19:00, la Teatrul Mic din Sibiu (Strada Berăriei, nr.2), veți avea ocazia de a-i vedea pe actorii Alexandra Podu și Alexandru Mihai jucând spectacolul Varșovia, în regia lui Constantin Podu.

Ninsoarea impune liniște. Curăță, acoperă, paradoxal – încălzește. Spectacolul „Varșovia” după Leonid Zorin, ȋi prezintă pe Helea și Vitek care se întâlnesc întâmplător într-un târziu decembrie `46 la Moscova. Ea este poloneză și studentă la Conservator, el rus sadea și se pregătește să devină enolog. În acordurile muzicii lui Chopin, dragostea se înfiripă repede și simplu asemenea unui ghiocel curajos ce scoate primul capul de sub zăpadă.

Regia: Constantin PODU
Distribuţia: Alexandra PODU, Mihai ALEXANDRU
Durata: 1h 45 min

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
De la Rusia din ’46 la Sibiu în viitor: Un nou teatru, un spațiu în care experimentul, emoția și tehnologia se îmbină armonios și ajung la fiecare ființă dornică să se hranească cu ceea ce înseamnă viața în teatru! O nouă platformă a viitorului! Mai multe despre surprizele pregătite de Teatrul mic din Sibiu, veți descoperi în timp, printre spectacole, repetiții, personalități și noi experimente.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Rezervări: biletetms@gmail.com sau sms la numărul 0762 313788 (nume,data,spectacol, număr de locuri)

Veți primi confirmare pe mail respectiv pe facebook.
Mulțumim!

2015-10-focusvarsovia

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545