Fotografia ca pasiune


Fotografia ca pasiune
Loading Map....


Data: 13/03/2018
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Restaurant Pasaj Sibiu


Adauga in Google Calendar


Ce?
Fotografia ca si pasiune. Daca drumul tau in fotografie porneste din motivele gresite, el va fi unul scurt si fara prea multe satisfactii.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/8EE3YHh8IYfrfXZ53

Fotografia este mult mai mult decat o sursa alternativa de venit.
Fotografia trebuie sa inceapa cu nopti nedormite petrecute in fata calculatorului sau cu o carte in mana. Fotografia inseamna lumina, inseamna amintiri, inseamna un moment in timp si spatiu care este redat de tine asa cum l-ai vazut tu si ai ales sa-l imortalizezi.

Cu ajutorul fotografiei te ancorezi mai mult in ACUM si iesi din gandurile care tot timpul zboara spre viitor sau trecut.

Cu cine?
Cu Stefan Gavrilescu (Photografescu) – fotograf, organizator de evenimente sociale, vanzator si in general un mare iubitor de frumos.

Fotografiile mele pot fi vazute pe:
www.photografescu.ro
www.fb.com/photografescu
www.instagram.com/photografescu

Cu ce?
Cu deschidere, pasiune și curiozitate.

Când?
13 martie 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/8EE3YHh8IYfrfXZ53
Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere:)

incubator107, sibiu, Stefan Gavrilescu