GALA Tanarului ACTOR Independent


GALA Tanarului ACTOR Independent
Loading Map....


Data: 06/10/2016 - 09/10/2016
Ora: Toata ziua
Locatia: - LOCATII MULTIPLE Sibiu -


Adauga in Google Calendar


În perioada 6-9 octombrie are loc ediția pilot a Galei Tânărului Artist Independent, de la Sibiu, unde sunt asteptati toti iubitorii de teatru independent. Acest eveniment face parte dintr-un program special care dorește să susțină tinerii actori independenți. Timp de patru zile, Centrul de Tineret Sibiu și Centrul de Tineret Rășinari vor fi gazde pentru spectacolele care marchează această primă ediție.

Evenimentul va fi o încununare a eforturilor celor care fac teatru în sistem independent. Cele mai bune one man showuri sau one women showuri ca si cele mai bune spectacole vor fi premiate în cadrul acestei gale. Spectacolele care vor fi premiate în cadrul galei vor participa în anii următori în cadrul Sibiu Fringe Festival.

În prima zi de gală, joi, 6 octombrie, ora 19:30, la Centrul de Tineret Rășinari ‘România Pitorească’, prezintă un colaj de momente comice, special pregătit pentru cei din Rășinari. Din distribuție fac parte actorii Cătălin Grigoraș și Miky Paicu.

‘Charlotte Salomon’ este povestea reală a unei pictorițe evreice din anii 40′, din Germania care își povestește viața prin prisma picturilor ei, într-o viziune tragi-comică, ușor fantastică. Un spectacol despre creație, artă, nevoia de un scop în viață, căutarea dragostei și lupta războiului. Acest spectacol are loc vineri, 7 octombrie, ora 19.30 la Centrul de Tineret Sibiu, str Nicolae Teclu, nr 41.

Cea de a treia zi a galei prezintă ‘Cirque du verite’. Un spectacol despre patru situații în care cuvântul ‘NU’ nu a contat. 4 numere de circ care prezintă o realitate crudă, pe care de cele mai multe ori vrem să o ignorăm. Ora 19,30,  la Centrul de Tineret Sibiu, str Nicolae Teclu nr 41, spectacol nerecomandat celor sub 16 ani.

Evenimentul se încheie duminică, 9 octombrie, de la ora 11:00, cu un spectacol dedicat copiilor. Cei mici sunt așteptați la o fascinantă poveste despre cum poți transforma un ieduț obraznic într-unul cuminte. ‘Iedul cu trei capre’ își așteaptă publicul la Centrul de Tineret Sibiu.

‘În fiecare an, facultățile de gen produc sute de actori și zeci de regizori, scenografi și coregrafi, care nu-și vor găsi niciodată locul pe scenele demult ocupate sau blocate din teatrele de stat. Acest tip de eveniment vine în ajutorul teatrului independent și este capabil să ajute tinerii actori independenți să crească, să se afirme și le poate confirma profesionalismul. Este un eveniment care provocă independentul, îl încurajează și îl sprijină.’ Sânziana Staicu—PR Compania de Teatru BECOME.

Gala este inițiată de Compania de Teatru Become alături de Teatrul Mic Sibiu si este un program sustinut de Directia Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu si Primăria Rășinari.

Biletele au fost puse în vânzare pe tomtix.ro. Prețul unui bilet la oricare dintre spectacole este de 20 lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de o reducere de 5 lei.

Rezervări: 0745261751.

Cătălin Grigoraș

Președinte Asociația Internațională de Tineret BECOME

Președinte Sibiu Fringe Festival

Sînziana Staicu

PR Manager

gala-tanarului-actor-independent

Compania de Teatru Become, GALA Tanarului ACTOR Independent, sibiu, teatru, Teatrul Mic Sibiu