Garage Sale 17 iunie


Garage Sale 17 iunie
Map Unavailable


Data: 17/06/2017
Ora: 10:00 AM - 2:00 PM
Locatia: Calea Turnisorului nr. 132


Adauga in Google Calendar


Bună ziua mămici, tătici și pitici,

Vă anunțăm cu bucurie că sâmbătă, 17 iunie 2017, între orele 10:00-14:00 se va organiza din nou un Garage Sale în curte pe Str. Calea Turnișorului nr. 132, un târg de vară pentru copii, unde sperăm că veți găsi îmbrăcăminte de vară pentru copii, jucării și multe altele!

REGULI DE RESPECTAT pentru o bună organizare a bazarului:
Bazarul este dedicat vânzării produselor pentru copii!

-numărul de locuri ca și vânzător este de 40 (regula de înscriere este primul venit, primul servit). Înscrierile se fac în perioada 04.06.2017-11.06.2017, orele 20.00. Accesul în curte ca vânzător se face începând cu ora 09:30.
-locurile se ocupă în ordinea înscrierii pe listă și se confirmă în săptămâna 12.06.17-16.06.17. Pe măsură ce se renunță la un loc de vânzător, lista se reactualizează și următorul înscris de la rezerve poate ocupa un loc. Avem rugămintea să anunțați înainte să renunțați pe pagina evenimentului sau prin mesaj privat, pentru a ceda locul următorului înscris în timp util.
-fiecare vânzător are spațiu limitat, aproximativ dimensiunile unei pături, un loc e aproximativ de 2m/1,5 m, suprafața integrală fiind pe ciment.
-taxa de participare ca și vânzător este de 10 lei și se achită la intrare.
-fiecare vânzător are obligația să își aducă masă, scaun sau orice consideră că are nevoie pentru a prezenta produsele (măsuțe, pături, cutii, trole cu umerașe, etc.)
-după terminarea târgului fiecare vânzător are obligația să strângă totul în urma sa, inclusiv eventualul gunoi, care se poate arunca la containerul amenajat în curte.

ATENȚIE! În caz de vreme nefavorabilă, adică ploaie, evenimentul se va anula, acest lucru urmând a fi anunțat pe pagina evenimentului cel târziu în dimineața respectivă, în funcție de condițiile meteo. Vă rugăm urmariți deci pagina evenimentului !

Înscrierile ca vânzător se fac accesând linkul următor:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lWclldNay1z0eMuoUZhy4pt0TUfqbXqwZSHC1uN39N8/edit#gid=0

Vă rugăm să vă înscrieți pe listă cu numele pe care îl aveți pe facebook punând și linkul către profilul Dvs. (copy/paste de sus din browser) și pe scurt ce produse aduceți la bazar.
Pentru alte detalii sau întrebări, mamica gazdă: Dolores Damian https://www.facebook.com/dolores.damian.35
Vă mulțumim !

Garage Sale 17 iunie

garage Sale, sibiu