Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Garage Sale-29 Aprilie 2017

Garage Sale-29 Aprilie 2017
Garage Sale-29 Aprilie 2017

When

29/04/2017    
10:00 AM - 2:00 PM

Where

Calea Turnisorului nr. 132
false, false, false

Event Type

Map Unavailable

Bună ziua tuturor,

Pentru că vremea s-a făcut în sfârșit frumoasă și s-a dat startul activităților în aer liber, implicit și bazarurilor pentru mămici și copii, vă anunțăm cu bucurie că în data de sâmbătă 29 aprilie 2017, între orele 10:00-14:00 se va organiza din nou un Garage Sale în curte pe Str. Calea Turnișorului nr. 132.
Pentru o bună organizare a târgului, vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

În atenția vânzătorilor în special: bazarul este dedicat vânzării produselor pentru copii!
-numărul de locuri ca și vânzător este de 30 (regula de înscriere este primul venit, primul servit). Înscrierile se fac în perioada 12.04.2017-28.04.2017, orele 20.00. Accesul ca vânzător se face începând cu ora 09:30.
-în cazul în care renunțați la locul de vânzător din diverse motive, avem rugămintea să anunțați cu cel puțin 1 zi înainte de eveniment pe pagina evenimentului sau prin mesaj privat, pentru a ceda locul următorului înscris.
-fiecare vânzător are spațiu limitat, aproximativ dimensiunile unei pături, un loc e aproximativ de 2m/1,5 m, suprafața integrală fiind pe ciment.
-taxa de participare ca și vânzător este de 10 lei și se achită la intrare.
-fiecare vânzător are obligația să își aducă masă, scaun sau orice consideră că are nevoie pentru a prezenta produsele (măsuțe, pături, cutii, trole cu umerașe, etc.)
-după terminarea târgului fiecare vânzător are obligația să strângă totul în urma sa, inclusiv eventualul gunoi.
-în caz de vreme nefavorabila (ex. ploaie), evenimentul se va anula, acest lucru urmând a fi anunțat pe pagina evenimentului cu o seară înainte.

Înscrierile ca vânzător se fac accesând linkul următor:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/19z-ynVZmB9m6WiF–k98FGN39gqvgSy7_Uqd-YWTBEg/edit#gid=0

Vă rugăm să vă înscrieți pe listă cu numele pe care îl aveți pe facebook punând și linkul către profilul Dvs. (copy/paste de sus din browser) și pe scurt ce produse aduceți la bazar.

Pentru alte detalii sau întrebări, vă stam cu drag la dispoziție!
Mamica gazda: Dolores Damian https://www.facebook.com/dolores.damian.35

Mulțumim și vă așteptăm la Garage Sale!

 

garage_sales

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545