Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Goosebumps 2 (Goosebumps 2: Halloween bântuit) – 2D

Goosebumps 2    (Goosebumps 2: Halloween bântuit) – 2D
Goosebumps 2    (Goosebumps 2: Halloween bântuit) - 2D

When

26/10/2018 - 01/11/2018    
4:30 PM - 9:00 PM

Where

Cinema Arta
P-ţa Aurel Vlaicu, nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Goosebumps 2 (Goosebumps 2: Halloween bântuit) – 2D

Tara: SUA | Durata: 1h 30 min Gen film Aventuri,Comedie,Familie,Fantastic,Horror
ZILNIC – ora 16:30| 18:45- Sala Ion Besoi– Nr 1
Halloween-ul revine la viață într-o nouă aventură bazată pe seria de cărți pentru copii cu același nume a scriitorului R.L. Stine. Continuarea se învârte în jurul a trei prieteni care trebuie să-l oprească pe Slappy The Dummy de la începerea apocalipsei de Halloween. În micul oraș Wardenclyffe, în noaptea de Halloween, doi băieți pe nume Sonny și Sam găsesc un manuscris numit „Haunted Halloween” într-o casă abandonată, care anterior fusese deținută de R. L. Stine. Când l-au deschis, ei l-au eliberat fără să știe pe Slappy, care intenționează să declanșeze o apocalipsă de Halloween cu ajutorul aliaților săi monștrii. Prietenii întâmpină accidental un nou val de necazuri condus de marioneta Slappy. Acum, Sonny, sora lui, Sarah, și Sam trebuie să lucreze împreună pentru a contracara complotul lui Slappy înainte ca totul să fie pierdut.

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545