Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation (Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă) – 3D Dublat RO

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation   (Hotel Transilvania  3: Monştrii în Vacanţă) –  3D Dublat RO
Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation   (Hotel Transilvania  3: Monştrii în Vacanţă) -  3D Dublat RO

When

31/08/2018 - 06/09/2018    
5:00 PM - 7:00 PM

Where

Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu
Strada Emil Cioran nr 1A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....
Țara: SUA | Durata: 1h 37 min
Gen film:Animaţie,Comedie,Familie,Fantastic

ZILNIC – ora 17:00 – Sala Nr 2

 

 

În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545