În Culise cu Florin Coșuleț

În Culise cu Florin Coșuleț

When

08/02/2018    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Restaurant Pasaj Sibiu
Str. Turnului nr.3A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Intrăm în culisele spectacolului alături de unul dintre cei mai îndrăgiţi actori sibieni, Florin Coşuleţ. Descoperim lumea teatrului și viața de actor prin filtrul lui Florin, zâmbim, râdem până ne dor obrajii și aflăm o confesiune plină de umor şi de sensibilitate:)

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/GHErtGN5w1suTLFN2

Cu Cine?
Actorul sibian Florin Coșuleț – de peste 15 ani joacă pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu având roluri în zeci de piese. Reprezintă tânăra generație de actori, cântă, scrie poezie și dansează mai bine decât primele două la un loc. Este îndrăgit pentru toate aparițiile sale teatrale, performează cu succes de ani de zile într-un one-man show „Nimeni nu știe ce e în inima mea”.

Cu ce?
Cu curiozitate si deschidere pentru a intra în culisele spectacolului alături de Florin Coșuleț.

Când?
8 februarie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/GHErtGN5w1suTLFN2
Contribuția pentru participare, de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!
Sursa foto: http://www.tnrs.ro/actori/florin-cosulet

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere:)